Нови мивки от неръждаема стомана ’’Athena’’

05.2.2013 г. -

С повече от 50 години опит в производството на мивки от неръждаема стомана, в допълнение към по- задълбоченото разбиране на нуждите на потребителите, PΥRAMIS стартира новата си гама от мивки от неръждаема стомана, под името ‘’Athena’’.
 
Мивките ‘’Athena’’ са проектирани за хора, които искат да получат комбинация от естетика, издръжливост и ергономичност. Моделите ‘’Athena’’ съчетават красиво проектирано място за отцедник с елегантно корито с прави линии и блясъка на материала от неръждаема стомана.
 
Това, което прави мивките “Athena” уникални и завинаги елегантни е иновативният метод на производство на моноблок и интелигентните технологии, предназначени за производство на мивки с подобрени характеристики. В резултат на този нов метод на производство, коритото на мивките “Athena” има сензационни вертикални страни, малък радиус на ъгъла и дълбочина, която може да бъде сравнена с тази при заверените мивки.
 
Гамата ‘’Athena’’ е на разположение в различни размери и за вграждане като допълнение или за флашмонтиране, като тези мивки от неръждаема стомана не само, че изглеждат привлекателни, но и са устойчиви на петна и корозия. 
 
За оптимална ергономичност са налични също и допълнителни аксесоари: дъска за рязане, изработена от орех и телена кошница от неръждаема стомана.