Батерии за баня

Вижте продуктите

Смесители за баня

Смесителите за баня PYRAMIS се предлагат в широка гама от форми и стилове, за да отговарят на всеки стил, който имате предвид. Добавете финалния щрих към вашата баня със стилни смесители от тази колекция. Гамата Pyramis включва много дизайни, подходящи за всеки дом. Независимо дали търсите смесител за мивка или комплект смесители за баня, можете да намерите в нашата гама точно това, което търсите.

 • Механизъм

  Механизми от водещата в индустрията компания Kerox, сертифицирани от ACS с керамични дискове и издръжливост до 500 000 използвания (ASME A II2 I8 IM, EN 817). Нов тип механизъм, който оптимизира консумацията, намалява загубата на вода, като в същото време значително намалява шума (без звук).

 • Филтър

  Филтър Air Force с регулатор на потока за смесване на вода и въздух и максимална икономия на вода до 30% с по-добра производителност на потока (сертифициран по WRAS).

 • Водоснабдяване - арматура

  Екологични компоненти, изработени от нетоксични материали, които не променят вкуса и мириса на водата, с отлични механични свойства и сертифицирани по международните стандарти за качество NSF, KTW, DVGW (Scent Free, Taste Free).

Комбинации с вдъхновение

Хромът е най-често срещаното покритие в категорията на смесителите за баня и не е изненада, че има повече опции. Имаме обаче и смесители в черен цвят, които могат да подобрят стила на вашата баня, какъвто и да е той.
 • Сертифицирани суровини

  Месингова сплав с качество и състав, напълно отговарящи на спецификациите на всички международни стандарти за безопасност, и ниски нива на олово, както е определено от най-строгите европейски директиви EN 1982:2000, EN 12165:99 и EN 12164:01 (одобрено за олово).

 • Покритие - процес на чиста вода

  Иновативен и пионерски метод за галванизация, който предотвратява проникването на токсични метали, като олово и никел, в питейната вода с процеса на чиста вода (ΕΝ 248).

 • Боядисване - хром

  Използване на епоксидна боя с дебелина под 20 микрона и устойчивост на тест със солен спрей повече от 300 часа.