Вижте продуктите

Материал - цветове

Мивките от пирагранит са съставени от 80% естествени гранитни кристали (силициев диоксид), докато останалите 20% от сместа се състоят от смоли и други вещества, които помагат за свързването на кристалите заедно. Намерете Pyragranite мивки от PYRAMIS в шест различни цвята: сняг, графитен въглерод, тъмно бежово, слонова кост, желязно сиво & Индустриално сиво.

 • аксесоар

  Кошници от неръждаема стомана, дървени и стъклени режещи повърхности, дозатори за сапун и цедки от неръждаема стомана ще улеснят ежедневните ви задачи в кухнята.

 • Сигурност

  Мивките от пирагранит имат отвори за преливане, които гарантират безопасна употреба, предотвратявайки преливане в случай на запушен канал

 • Повърхност

  Повърхността на Pyragranite е хомогенна и без пори, което гарантира липса на натрупване на бактерии, които причиняват мухъл, петна и лоши миризми във вашата мивка.

 • Имоти

  Мивките от пирагранит не се обезцветяват, дори ако влязат в контакт с химически почистващи продукти за кухнята. Имат висока устойчивост на топлина (200°C), устойчивост на удар и висока твърдост.

 • Гъвкавост на позициониране

  Мивките от пирагранит с подложка за оттичане са реверсивни, така че можете да изберете ориентацията им, в зависимост от нуждите и дизайна на вашата кухня.

 • Сертификати

  Процедурите за контрол на качеството, извършвани от PYRAMIS, гарантират, че мивките отговарят на най-взискателните стандарти за качество по отношение на издръжливост и хигиена.

Гъвкавост в дизайна

Мивките PYRAMIS се предлагат в огромно разнообразие от дизайни, размери и видове. Изберете между големи или малки корита, единични или двойни, с или без дренаж, с вертикални линии или заоблени подходи, мивката, която най-добре отговаря на вашите нужди и се вписва хармонично във вашето пространство.