Вижте продуктите

Съдомиялни Машини

Съдомиялните PYRAMIS са перфектно адаптирани към вашите нужди, спестявайки ви време. Интериорът им е функционален проектирани и кошниците са оборудвани с подвижни елементи, които позволяват промяна на оформлението им за лесно зареждане дори по-големи обекти.

  • Защита от течове Аqua stop

    Системата за защита от течове гарантира безопасната работа на съдомиялната машина, тъй като в случай на теч или преливане, тя автоматично спира подаването на вода. Така можете да оставите пералнята да работи дори когато се намирате извън дома или спите.

  • Гъвкавост

    Съдомиялните машини Пирамис се адаптират автоматично към използването на различни видове препарати: течни, прахообразни, таблетки 3 в 1, без да се налага да избирате специална функция. В допълнение, долната кошница има подвижни елементи и регулируемо разположение за лесно зареждане.

  • Лекота на използване

    Всеки детайл е внимателно проектиран, за да направи управлението възможно найлесно и функционално. Множеството програми и електронното програмиране на работата напълно покриват и найвзискателните нужди, спестявайки енергия, усилия и време.

Нов енергиен етикет

От 01.03.2021 г. е въведена новата версия на енергийния етикет на ЕС. В първия етап той ще се отнася за следната категория продукти: хладилници, фризери, перални, съдомиялни и телевизори, като се очаква през следващите години да се разшири и за останалите категории електроуреди. Ревизираният енергиен етикет се отнася до по-опростена форма на скала от A до G, като се премахва съществуващата, която включваше оценки A+, A++ или A+++. Целта на тази промяна е по-лесен достъп за потребителите до енергийна информация, така че те да могат по-лесно да контролират потреблението на електроенергия, да изграждат екологично съзнание и да имат устойчив потребителски избор. В същото време индустрията за електроуреди се активизира за изследване и разработване на иновативни продукти, помалко енергоемки и по-екологични. Новият енергиен етикет има QR код, който може да бъде сканиран от потребителя чрез смартфон и пренесен в общоевропейската база данни (EPREL), където ще намери допълнителна информация за продукта. По този начин потребителят ще може да сравни продуктите и да намери този, който отговаря на неговите нужди.