Неуморни,
гледаме винаги напред

Пирамис Металургия АД (Pyramis) е гръцка компания, която произвежда и търгува с интегрирани решения за кухнята и банята. Основана като семеен бизнес през 1960 г. от Александрос Бакацелос, днес тя е сред водещите производители на мивки от неръждаема стомана в света.

изградила стратегически връзки с влиятелни партньори в глобален мащаб. Седалището ѝ е разположено в Солун, където се намира и заводът – истинско постижение за гръцките стандарти, тъй като той е едно от най-големите производствени предприятия за неръждаема стомана в света. През 2013 г. ново предприятие за гранитни и синтетични мивки отваря врати в Кукуш.

Днес Pyramis работи за изграждането на своя нов професионален облик и съживява качеството с етикет „Произведено в Гърция“ с помощта на наскоро отворилия врати завод в Ойнофита, в който най-високите стандарти на дизайна и функционалността се обединяват в ново поколение електрически уреди, създавайки съвършена домашна смарт среда.

ЧИСЛАТА ГОВОРЯТ
60+
години опит
550+
служители
5.000+
търговски обекта по целия свят
9
дъщерни дружества в Европа и Азия
97%
97% от производството е за износ
85+
държави с обекти на Pyramis
1,67εκ.
произведени мивки годишно 
20
стратегически партньорства в световен мащаб 
Нашата визия

Бъдещето през нашите очи!

Нашата визия е насочена към това да бъдем водеща, независима и международно призната група от дружества, която предлага пълна гама от надеждни и достъпни продукти, съчетани с висококачествено обслужване на нашите клиенти, като същевременно се грижим за нашия дом – околната среда.

Нашата мисия

Нашата мисия Нашият дълг към човека и обществото!

Нашата мисия е да разработваме и предлагаме интегрирани решения за кухнята и банята, отличаващи се с надеждност, качество, функционален дизайн, достъпност и услуги, които да бъдат ценен актив в живота на нашите клиенти, предоставен от нас, компания с „човешки лик“. Пряката и ефективна трансформация на иновативни идеи в печеливши и стойностни решения.

Нашите ценности
01
ПОЧТЕНОСТ

Отношенията на компанията, както вътрешните, така и външните, винаги се ръководят от истината и честността.

02
ПЛАМ

Силна воля за непрекъснато развитие, постоянство в постигането на цели, увереност в перспективата за по-светло бъдеще и вяра в човечеството и неговия потенциал.

03
ДОВЕРИЕ

Отговорност и постоянство при всяко съвместно начинание, спазване на дадените обещания и изпълнение на задачите дори и при най-взискателните крайни срокове.

10 НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА PYRAMIS
Поначало семейна компания, създадена в Гърция, впоследствие успешно трансформирана в международен бизнес с девет дъщерни дружества на ключови пазари в Европа и Азия
Интегрирани решения за кухнята и банята с безупречно качество и отличен дизайн.
производствен капацитет, възлизащ на 1,5 млн. мивки от неръждаема стомана годишно.
Продуктите на Pyramis, предназначени за износ по целия свят, отговарят за 85% от приходите на компанията и 97% от производствения ѝ капацитет.
Над 45 000 m² са застроени и използвани за производствени съоръжения, складови пространства и администрация, всичко в един-единствен обект.
Дружеството е работно място на над 500 служители в 10 държави.
Общият размер на инвестициите надхвърля 17 000 000 € през последното десетилетие.
ISO 9001 за управление на качеството, ISO 14001 за управление на качеството по отношение на околната среда, ISO 45001 за здраве и безопасност при работа, ISO 28000 за управление на сигурността във веригата за доставки.
Продуктите на Pyramis са най-предпочитаният избор на всеки потребител в Гърция и Европа.
С всички ключови световни клиенти.