ГРУПАТА НА PYRAMIS - ФИРМЕН ПРОФИЛ

Вероятно никой не е очаквал, че едно семейно предприятие със седалище в Солун ще се превърне в многонационална компания. Още повече, че ще остане в същите тези гръцки ръце, които са го създали, превръщайки PYRAMIS в една наистина модерна компания, с рядко срещано ноу-хау.

От 1959г., когато е създадена PYRAMIS до днес, може да са се променили много неща, но някои са си останали същите, като преди. Като например страстта ни за съвършенство. Нашето постоянство и оптимизъм, дори когато условията не са били благоприятни. Нашата ангажираност към ценностите и целите ни.
Необходимостта да преминаваме всеки ден своите граници. Любовта ни към предмета на нашата работа, но и уважението ни към клиентите, доставчиците и нашите хора. Всичко, което правим е задвижвано от убеждението ни, че всичко може да се направи по- добре.
Независимо дали са нашите продукти, нашите услугите или нашата околна среда, независимо дали това сме ние самите. Защото в крайна сметка, това, което предлагаме не са просто продукти за кухня и баня. Това е мечтата, че светът и животът ни могат да станат по- красиви. Това е, което ни дава сили. И точно това е, което ще доведе до успех PYRAMIS и през следващите 50 години!