Вижте продуктите

Абсорбатори

Аспираторите PYRAMIS гарантират пространство без миризми и изпарения. Работят тихо, но ефективно и само задържат аромата на вашата храна в чинията ви, а не в цялата ви къща.

 • Управление

  Сензорно управление, потъващи, плъзгащи или електронни бутони, всички те гарантират лесна употреба и напълно отговарят на цялостния дизайн на уреда.

 • Въглеродни филтри

  Задържат веществата от абсорбирания въздух преди да бъде освободен. Не се мият и ремонтират, а подлежат на подмяна. Насищането им зависи от продължителността на използване на абсорбатора, честотата на почистване на металните филтри и видовете приготвяни ястия.

 • Метални филтри

  Защитават вътрешността на абсорбатора, като не позволяват на мазнините да достигнат и повредят електрическите му части, допълнително придават завършен естетичен вид на уреда. Отстраняват се много лесно и се почистват в съдомиялна машина.

 • Осветление

  Използването на LED технологията гарантира ефективност, дълготрайност и по-ниска консумация на електрическа енергия.

 • Материали

  Предлагат се аспиратори PYRAMIS в множество материали, цветове и комбинации, които да отговарят на стила и стила нуждите на вашата кухня. Стъкло, неръждаема стомана или боядисани повърхности са само част от решенията и комбинациите от които ви предлагаме да избирате.

Правилно разположение за максимална производителност

Знаете ли, че ако аспираторът е монтиран с изпускателен канал с повече от 6 метра и 3 ъгъла от 90°, неговата ефективност с 50%? Като следвате тези прости съвети, вие гарантирате максималната му производителност, като го поставите правилно!
 • Качулката, която ви подхожда

  Изчислете обема на вашата кухня в кубически метра и го умножете по 12 (ефективен абсорбатор трябва да смени въздуха в кухнята 12 пъти на час). Например подходящият аспиратор в кухня с размери 6 x 3 x 2,5 m и обем 45 m³ трябва да има минимална абсорбция от 540m³ /h (12 x 45m³ = 540m³).

 • Ниски нива на шум

  Абсорбаторите PYRAMIS поддържат ниски нива на шум и така осигуряват идеална среда за живот във вашия дом. Шумът се измерва в децибели. Абсорбаторите PYRAMIS в режим на работа са в границите на шума в офис среда.

 • Видове функции

  Α. Извеждане на въздуха: Металните филтри задържат мазнините от абсорбирания въздух и той се отвежда през въздуховода извън помещението B. Рециркулация на въздуха: Абсорбираният въздух преминава през въглеродните филтри, които задържат нежеланите вещества и миризми, след което се връща обратно в помещението.