Вижте продуктите

Готварски съдове от неръждаема стомана

Висока естетика и функционалност във вашата кухня! Timelessness се адаптира към съвременните изисквания със съдове за готвене от неръждаема стомана с уникално разнообразие от размери за комфорт и безброй творчески възможности. Внимателният дизайн и най-високото качество на строителството щедро предлагат всичко, което човек може да поиска в тяхната кухня!

 • Материал

  Изработен от материал неръждаема стомана 18/10 с дебелина 0.7мм за чашата и 0.6мм за капака.

 • База

  Тройната топлоакумулираща основа с алуминиево фолио с дебелина 5-6 мм и магнитна капсула 3 мм от материал AISI 430 загрява бързо и запазва топлината си за по-дълъг период от време.

 • Отдолу

  Наклон на дъното на съда отвън към центъра, на идеалното ниво от 10/1000 за идеално прилягане към кухненските котлони и нулево остъргване.

Разнообразие от дизайни и размери

Съдовете за готвене PYRAMIS от неръждаема стомана ви осигуряват гъвкавостта и функционалността, от които се нуждаете, за да триумфирате в кухнята. С голямо разнообразие от дизайни и размери, съдовете за готвене PYRAMIS се адаптират към всяка кухня и обслужват всяка нужда. Тенджери, мармити, сотета, кани за мляко, полутенджери и тигани се комбинират хармонично и ви осигуряват перфектен вкусов резултат.
 • Дръжки

  Дръжки Ергономичните дръжки от бакелит в класически линии или модерна неръждаема стомана придават характер на съдовете за готвене PYRAMIS.

 • капачки

  Капаци Специално проектираните капаци от неръждаема стомана позволяват по-добра циркулация на парата в съда.

 • Видове огнища

  Подходящ за всички видове котлони: електрически, керамични, газови и индукционни.