Котлони

Котлоните PYRAMIS предлагат наистина подобрено готварско изживяване. Техният изтънчен дизайн и интелигентни функции превръщат приготвянето на храна в истинско удоволствие за тях. Открийте ги в множество цветове, дизайни и видове.

Профил

Котлони без рамка, с рамка от неръждаема стомана или със скосени ръбове допринасят за стила и естетиката на вашата кухня.
 • технология

  Индукционният котлон се основава на естествения феномен на магнитната индукция, т.е преобразуване на електромагнитна енергия в топлина. В индукционния котлон, магнитните вълните генерират топлина директно към метални съдове, докато стъклокерамичната повърхност на котлона се нагрява съвсем леко.

 • Скорост и икономичност

  С време за варене, което може да се намали до 50% в сравнение с конвенционалните електрически печки, спестявате енергия и пари.

 • По-лесно почистване

  С използването на индукционния плот си осигурявате лесно и бързо почистване, тъй като пръските от храна не загарят по повърхността за готвене и, следователно те са по-лесни за премахване.

 • Бустер зона

  Ускорява времето за готвене чрез повишаване на нивото на мощност над нормалното в рамките на 5 минут.

 • Функция пауза

  Функцията за пауза спира работата на котлона и продължава със същите настройки при повторно включване. лесно обработка на устройства за случаи че внезапно трябва да спре готвене.

 • Подходящи съдове за готвене

  Индукционните котлони трябва да се използват само с определени съдове за готвене, които са изработени с магнитно дъно и имат съответната маркировка.