Вижте продуктите

Хладилници

Хладилниците с фризер PYRAMIS са проектирани да предложат максимална свежест и перфектни условия за съхранение. Те поддържат оптимална температура, така че вашата храна да остане в перфектно състояние, докато охлаждащата система NoFrost Plus предотвратява натрупването на лед и отменя размразяването.

  • Съюзникът във вашата кухня и елиминира размразяването.

    Хладилниците с фризер PYRAMIS имат реверсивна врата с плавно затваряне, и регулируеми крачета за лесно позициониране.

  • Ергономичност отвътре

    Хладилниците с фризер PYRAMIS имат регулируеми стъклени рафтове за по-лесно съхранение на храна и по-добро наблюдение, led осветление и правилно разпределение в циркулация на студен въздух за по-бързо и по-добро охлаждане на храната.

  • Опазване на природата

    Хладилниците Пирамис са сертифицирани по най-новите европейски стандарти както за безпроблемна работа, така и за опазване на околната среда. Използваният хладиленгаз е изобутан (R 600a), който не включва вредни химикали като CFC и не разрушава озоновия слой на земята.

Нов енергиен етикет

От 01.03.2021 г. е въведена новата версия на енергийния етикет на ЕС. В първия етап той ще се отнася за следната категория продукти: хладилници, фризери, перални, съдомиялни и телевизори, като се очаква през следващите години да се разшири и за останалите категории електроуреди. Ревизираният енергиен етикет се отнася до по-опростена форма на скала от A до G, като се премахва съществуващата, която включваше оценки A+, A++ или A+++. Целта на тази промяна е по-лесен достъп за потребителите до енергийна информация, така че те да могат по-лесно да контролират потреблението на електроенергия, да изграждат екологично съзнание и да имат устойчив потребителски избор. В същото време индустрията за електроуреди се активизира за изследване и разработване на иновативни продукти, помалко енергоемки и по-екологични. Новият енергиен етикет има QR код, който може да бъде сканиран от потребителя чрез смартфон и пренесен в общоевропейската база данни (EPREL), където ще намери допълнителна информация за продукта. По този начин потребителят ще може да сравни продуктите и да намери този, който отговаря на неговите нужди.