Мивки от неръждаема стомана

Вижте продуктите

Повърхност от неръждаема стомана

Мивките PYRAMIS от неръждаема стомана са изработени изключително от стомана с отлично качество (CrNi 18/10), тип AISI 304, която е подходяща за контакт с храни. Проявява отлична устойчивост на силни киселини като азотна киселина, алкални разтвори, както и разтвори на органични и неорганични соли, така че мивката остава непроменена за цял живот. Открийте мивки PYRAMIS от неръждаема стомана в четири различни покрития: остъклени, сатенирани, четкани и сагре. Наред с новите повърхности COLORA, PYRAMIS въвежда материал от неръждаема стомана със специална PVD обработка в 3 модерни цвята: Gun Metal, Copper и Gold.

 • Сигурност

  Мивките PYRAMIS имат преливни отвори, които осигуряват безопасна употреба, предотвратявайки преливане в случай на запушен изход.

 • Дренажни вентили

  Диаметърът на отвора в коритото определя вида на клапата. Намерете мивките PYRAMIS от неръждаема стомана с 60 mm, 92 mm или дори квадратен вентил, в зависимост от модела.

 • Уплътнителна лента

  За по-лесен монтаж, всички вградени мивки PYRAMIS от неръждаема стомана се доставят с предварително монтирана полиуретанова уплътнителна лента (EASY FIX).

 • Инсталация

  Опаковката на мивки PYRAMIS съдържа необходимите материали и инструкции за правилното й монтиране във вашата кухня.

 • Гъвкавост на позициониране

  Мивките PYRAMIS с подложка за оттичане са реверсивни, така че можете да изберете ориентацията им, в зависимост от нуждите и дизайна на вашата кухня.

 • аксесоар

  Кошници от неръждаема стомана, дървени и стъклени режещи повърхности, дозатори за сапун и цедки от неръждаема стомана ще улеснят ежедневните ви задачи в кухнята.

Гъвкавост на дизайна

Мивките PYRAMIS се предлагат в огромно разнообразие от дизайни, размери и видове. Изберете между големи или малки корита, единични или двойни, със или без дренаж, с вертикални линии или заоблени подходи, мивката, която най-добре отговаря на вашите нужди и се вписва хармонично във вашето пространство.

 • Вложки

  Периметърът на мивката след монтажа се показва на плота.

 • Подчинени

  Периметърът на мивката е покрит и поддържан под плота.

 • Нива

  Около отвора на плота е направена специална конфигурация, така че след монтаж периметърът на мивката да е точно на нивото на плота.

 • Жители

  Мивката е обработена така, че нейните 4 страни по периметъра се сгъват надолу. Поставя се директно върху шкафовете и е на нивото на плота, който се намира до него.