Фурни

Красиви моменти, незабравими вкусове, любими миризми... Фурните PYRAMIS обещават уникални изживявания в кухнята всеки ден. Гответе сами или с любимите си хора и се насладете на перфектен вкусов резултат, без усилия и за минимално време. Умните функциите и отличното качество, съчетано с функционалния дизайн, го гарантират!

 • Плавно затваряне на вратата

  Нови, специално проектирани панти затварят вратата на фурната плавно и тихо с нежно докосване, елиминирайки вибрациите и шума.

 • Лесни за почистване

  Специалното покритие на вътрешните стени на фурните е изработено от изключително издръжлив и здрав материал, осигуряващ допълнителна изолация, като същевременно не абсорбира мазнини и остатъци от храна, в резултат на което се почиства лесно и безпроблемно.

 • Покритие против петна

  Външното покритие на неръждаемите повърхности предотвратява появата на следи от ежедневна употреба, като ги поддържа чисти за по-дълъг период от време.

 • Ефективна система за охлаждане

  Вентилационната система охлажда ефективно цялата фурна, като поддържа подходяща температура както около фурната (предпазва шкафовете), така и отпред (вратата), осигурявайки максимална безопасност.

 • Ергономични дръжки на вратите

  Висока естетика, издръжливост и ергономичен дизайн са основните характеристики на новите дръжки на фурните Пирамис.

 • Електронно програмиране

  Параметрите на готвене (начало, край, температура, вид храна) могат лесно да се регулират, осигурявайки перфектен вкусов резултат и възможност да се справят дори и начинаещи.

Лесна и ефективна работа

Фурните Пирамис са проектирани с ергономичен дизайн и притежават усъвършенствани системи за управление със сензори и бутони.
 • Дълбока тава

  Всички фурни Пирамис се предлагат с дълбока тава за готвене, за по-голямо удобство и адаптивност към нуждите на всяко домакинство.

 • Телескопични водачи

  Готвенето и наблюдението на храната стават по-лесни и по-безопасни. Тавата се изважда чрез просто издърпване с една ръка, което ви дава пълен контрол върху процеса на готвене.

 • Странични релси

  Страничните релси от неръждаема стомана улесняват управлението на тавата във фурната и осигуряват по-дълъг живот на покритието на вътрешните стените като го предпазват от надраскване.

 • Врата с двоен стъклопакет и свалящо се вътрешно стъкло

  Двойната стъклена врата заключва топлината във фурната и така оптимизира консумацията на енергия. По-добрата топлоизолация допринася за безопасността на уреда като поддържа външната повърхност хладна. Лесно се сваля за бързо и ефективно почистване.

 • Микровълнови фурни

  Микровълновите фурни Пирамис са интелигентното решение за всяка кухня. С голям капацитет и автоматични функции, те без усилие осигуряват отлични резултати, независимо дали затопляте кафето си, размразявате обяда или готвите вечерята.

 • Енергиен клас

  Фурните Пирамис са класифицирани в енергиен клас А в съответствие със стандартите на Европейския съюз за ниски нива на потребление на електроенергия и опазване на околната среда.