Кухненски Батерии

Вижте продуктите

Кухненски кранове

Прости, изчистени линии, геометрични форми или плавни извивки. Хромирано, неръждаемо или гранитно покритие. Функционалност, безопасност, гарантирано качество и висока естетика. Каквито и да са вашите нужди от кухненски кран, ние в Pyramis имаме решение.Крановете PYRAMIS са проектирани с мисъл за функционалния дизайн и са произведени със сертифицирани суровини и подходяща обработка за максимално качество и безопасност на водата. Изберете най-подходящия батерий за вас измежду опционните.

 • Механизъм

  Механизми от водещата в индустрията компания Kerox, сертифицирани от ACS с керамични дискове и издръжливост до 500 000 използвания (ASME A II2 I8 IM, EN 817). Нов тип механизъм, който оптимизира потреблението, намалява загубата на вода, като в същото време значително намалява шума (без звук).

 • Филтър

  Филтър Air Force с регулатор на потока за смесване на вода и въздух и максимална икономия на вода до 30% с по-добра производителност на потока (сертифициран по WRAS).

 • Водоснабдяване - арматура

  Екологични компоненти, изработени от нетоксични материали, които не променят вкуса и мириса на водата, с отлични механични свойства и сертифицирани по международните стандарти за качество NSF, KTW, DVGW (Scent Free, Taste Free).

Комбинации с вдъхновение

Огромно разнообразие, различни по покритие, от батерии, всички устойчиви на корозия и надраскване. Отвъд вечния блясък на хрома и несравнимия чар на неръждаемата стомана, Pyramis предлага селекция от цветни кранове, които се комбинират хармонично с мивките Pyragranite и с тези от серията PVD Colora. Отличните производствени материали на батериите Pyramis предлагат лесно и бързо почистване.
 • Сертифицирани суровини

  Месингова сплав с качество и състав, напълно отговарящи на спецификациите на всички международни стандарти за безопасност, и ниски нива на олово, както е определено от най-строгите европейски директиви EN 1982:2000, EN 12165:99 и EN 12164:01 (одобрено за олово).

 • Покритие - процес на чиста вода

  Иновативен и пионерски метод за галванизация, който предотвратява проникването на токсични метали, като олово и никел, в питейната вода с процеса на чиста вода (ΕΝ 248).

 • Боядисване - хром

  Използване на епоксидна боя с дебелина под 20 микрона и устойчивост на тест със солен спрей повече от 300 часа.