Санитарен фаянс

Вижте продуктите

Санитарни продукти

Мивката е "сърцето" на кухнята, където всеки ден споделяме вкусове, красиви моменти и усмивки с любимите хора. Затова той трябва да бъде стилен, функционален, но и да предлага високо качество, безопасност и разнообразие, както в материалите и формите, така и в цветовете и видовете.

Технология без рамка

Иновации в дизайна на мивка с технология без рамки. Иновативната rimless технология предлага максимално елиминиране на точките от мивката, които са основните огнища на бактерии и прави почистването на мивката много лесно. Завихрянето, създадено при освобождаване на легенчето, осигурява ефективна хигиена с минимален шум, минимизиране на загубата на вода, осигурявайки ви превъзходно изживяване при къпане.

 • Умивалници за плот

  Най-популярният избор на мивка, тъй като те могат да бъдат монтирани на всяка повърхност. Те са особено елегантни, с възможност за поставяне на батерия както на мивката, така и на плота. Голямо разнообразие от високо естетични дизайни, които ще придадат специален тон на вашата баня.

 • Окачени умивалници

  Поставят се на стената с фиксиращи винтове, заемат минимално място във вашата баня и са идеално решение за малко пространство, осигурявайки по-голям комфорт.

 • Подмонтирани умивалници

  Поставят се в долната част на плота, създавайки интересна естетика в пространството. Много лесен за почистване поради липсата на периметърен ръб, като същевременно дава голямо полезно пространство за използване.

 • Колонни умивалници

  Окачени мивки на пиедестал, идеални за всяка баня. Те създават усещането за по-голямо пространство, като същевременно се възползват от подовото пространство за допълнително съхранение.

 • Мивки за вграждане

  Те се поставят вътре в пейката, като само ръбът излиза около периметъра. Предлагат се с или без отвор и могат да се поставят навсякъде на плота. Те позволяват пълноценно използване на околните пространства, като повишават тяхната практичност и функционалност.