“Пирамис България” ЕООД има удоволствието да ви обяви партньорството си с най-известния и най-успешния готвач Иван Звездев.

18.7.2012 г. -


 Иван Димитров Звездев е роден на 12 август 1975 година в столица София. Детството му беше нормално, като на всички деца в Народна Република България но всичко това обаче приключи, когато последва сестра му Боряна в цирк „Балкански”, обикаляйки доста страни. В цирка беше на постоянна диета и винаги си мечтаеше за вкусна и добре приготвена храна. Това беше и причината да реши да стане готвач.
 Работи в няколко ресторанта и след известно време си отваря собствен ресторант. Емигрира за няколко години в родината на татко му Аржентина и започна да работи като готвач с доста голям успех. След като се върна в България през 2001 година реши да се занимава с телевизия и направи предаването “Бон Апети” по BTV. Готви доста, пътува с колегите в цяла България и чужбина.
По късно през 2009 година стартира в ефира на BTV новото му предаване “Кухнята на Звездев”, което пренесе зрителите на BTV в собствената му кухня.
Иван Звездев готви винаги с любимите му готварски съдове Pyramis и впечатлява зрителите с негови рецепти и Ви препоръчва да оборудвате кухнята си с пълната гама на Pyramis, която можете да видите на www.pyramis.bg
‘Свобода...  Творчество...
 Вдъхновение... Сигурност...
 Перфектни резултати...
Забавление с  вкус!
 
Съдове за готвене и електрически уреди Pyramis!’
Ivan Zvezdev