Нов завод за производство на гранитни мивки е последното допълнение към производствения капацитет на групата PYRAMIS.

03.9.2014 г. -

Базирайки се на своя дългогодишен опит, ПИРАМИС МЕТАЛУРГИЯ АД, една от водещите компании в сектора в световен мащаб, създаде нова иновативна и вертикално интегрирана единица за производство на гранитни мивки.

Новото свръхмодерно производствено съоръжение с намира в Промишлената зона на Килкис, на площ от 16,000 кв.м. В промишлените инсталации на площ от 4,000кв.м., се помещава най-модерното технологично оборудване, а наетите работници са 40.

Първоначалният размер на тази инвестиция за иновации надхвърля 1,000,000 €. Годишният производствен капацитет на новия завод може да надвиши 40,000 гранитни мивки. Осъществяването на тази задача има за цел да обогати продуктовата гама кухненско оборудване, която компанията предлага, с модерни и качествени продукти, с висока естетика и функционалност, потвърждавайки още веднъж водещата роля, която заема на пазара.

Изключително качествените материали и модерният производствен метод  на серията мивки Pyragranite, гарантират  високата издръжливост на продуктите (на топлина, на удар, обезцветяване). Доказателство за това изключително качество е доживотната гаранция, която се дава.

Серията Pyragranite сертифицирана по стандарт EN13310.